Lepotec nastopa na TV

Tega Sivega žakoja, po imenu Nace, sta dramski igralec Nik Škrlec, bolj znan kot voditelj Malih sivihcelic na RTV- ju in njegova punca, prav tako igralka, kupila leta 2014 v naši reji.  Lepo skrbita zanj, ga negujeta in učita raznih veščin.

Z ženo sva ponosna da sva vzgojila tako kvalitetno in v vseh pogledih vrhunsko ptico. Oglejte si video in uživajte. Če ste do sedaj oklevali , se boste sedaj, ko vidite lepoto in  inteligenco teh ptic, sigurno odločili za nakup Sivega žakoja.

Janko ČUŠ

__________________________________________________________________________________

 

Pozdravljeni g. Čuš


Danes je naša Zoja stara 2 leti. Zelo sva srečna, da sva ptico vzela pri vas in da ste nama bili v oporo pri začetniških težavah z njo. Tako smo se je navadili in vzljubili, da je za nič na svetu ne damo. Postala je zelo cartljiva ima pa seveda vseeno svoj značaj in je kdaj pa kdaj samosvoja in zelo živa. Zelo se je navezala name tako da pusti, da lahko delam z njo kar hočem, na druge se pa zna kar razjeziti. Je prava klepetulja zna veliko besed, vseh sicer nisem ujel v filmček ampak nekaj je videt in slišat. Na spodnjem naslovu lahko vidite in slišite kaj zna.

Hvala še enkrat in lep pozdrav,
Vid in Anja

 

__________________________________________________________________________________

 

Pozdravljeni Janko.

Pošiljam vam nekaj slik od našega žakoja Čarlija, ki sem ga vzel pri vas sredi julija. Moram povedati, da se je zelo lepo navadil in privadil, da pa ima mene najraje in komaj čaka da pridem iz službe. Je veliko sadja in zelenjave, najraje ima banano in slivo, poskusi pa vse in tudi poje vse. Igrač se že od samega začetka ni čisto nič bal in tudi ostalih stvari ne, je zelo radoveden. Ko je zunaj spuščen v hiši, se najraje “nosi” na rami. Na oprsnico pa se še ni navadil, ene 3x sva puskusila pa ga tudi nisem potem več silil, bova še v kratkem poskusila upam da se navadi. V prilogi vam pošiljam video kako žvižga. Najlepša hvala za super in lepo ptico sem zelo zadovoljen.

Lp se slišimo, Filip

 


__________________________________________________________________________________